Skip to main content

Om MereHus

Velkommen til merehus.dk – Din kilde til information om orangerier, drivhuse, interiør og byggeregler. Vores mission er at hjælpe dig med at træffe velinformerede beslutninger, når du vil igang med at bygge eller indrette dit eksisterende udendørs opholdsrum.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have den rigtige viden, når du skal investere i et orangeri eller et drivhus, og vores mål er at gøre det lettere for dig at træffe den rette beslutning.

Som en affiliate hjemmeside, samarbejder vi med anerkendte producenter og leverandører af orangerier og drivhuse. Dette betyder, at vi kan tilbyde vores besøgende de bedste produkter og tilbud på markedet. Når du klikker på et produktlink på vores hjemmeside og køber produktet, får vi en lille provision, som hjælper os med at holde vores hjemmeside kørende og sikrer, at vi kan fortsætte med at tilbyde dig den bedste information.

Vi håber, at vores hjemmeside vil hjælpe dig med at realisere din drøm om det perfekte orangeri eller drivhus, og at du vil nyde at udforske vores artikler og produktanbefalinger.

Vi er stolte af at være din pålidelige kilde til information om orangerier, drivhuse, interiør og byggeregler

Os fra MereHus

Har du yderligere spørgsmål?

Kontakte os endelig

Kontorets adresse

Cortex Park 18B
5230 Odense M

E-mail

Samarbejdspartnere

Nysgerrig på at vide hvem vi arbejder sammen med for at gøre siden til en realitet? Se dem lige her!